Здравейте!

Ние сме Цветелина и Стефан Фъртункови, брат и сестра.

БУКВА е новата ни онлайн книжарница след като преди няколко години създадохме „Българска книга зад граница“ – първата онлайн книжарница предназначена специално за българи в чужбина, независимо от точката на света, на която се намират.

Като студенти в чужбина, любители на книгите, и липсата на достъп до българска литература ни мотивира да създадем „Българска книга зад граница“ с ясната мисия да помогнем и предоставим на всички българи зад граница възможност за лесен и бюджетен достъп до книги на роден език.

Цветелина и Стефан Фъртункови

 

Силно вярваме, че развитието на всеки човек е пряко свързано с четенето на книги. Това е и нашата мотивация за надграждането на този проект.

След големия ни успех извън страната, разширяването на бизнеса ни с онлайн книжарница, обслужваща територията на страната е следващата голяма стъпка, която поемаме.

 

Представяме ви БУКВА нашата нова книжарница за всички българи в България!

 

 

Доказателството за успеха ни са безбройните доволни клиенти на Българска книга зад граница.

В БУКВА предлагаме книги и продукти от всякакъв жанр и се стремим да направи своите клиенти щастливи и доволни, превръщайки ежедневието им в празник за съзнанието.

В историята на фирмата ни се причисляват редица успешни колаборации и проекти с издателства, сдружения, български писатели, училища и библиотеки в чужбина, както и участия в събития организирани от българската емигрантска общност зад граница.

Докато талантливи писатели пишат произведения на изкуството, нашите клиенти пишат историята ни, а ние продължаваме да се стараем тя да е максимално красива.

Благодарим Ви, че сте част от тази история!

 

Цветелина и Стефан Фъртункови

Контакти

БГ КНИГИТЕ ЕООД
София, България
E-mail: [email protected]
Tel: +359 885576655